Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Dokumentar

VI FÅR DIT BUDSKAB UD

Denne film er produceret for Danmission.

Følg processen nedenfor for at få et indblik i, hvordan vi arbejdede sammen med Danmission for at lave denne film.

Samtidig får du også en ide om, hvordan vi kan arbejde på den film, som jeres organisation har brug for.

Præproduktion

En god film er godt planlagt.

Du kontakter os

Det starter med, at du kontakter os.

Fortæl os hvad du drømmer om, og hvornår du skal bruge filmen.

Vi mødes

Der er mange muligheder og behov som skal afdækkes. Det er godt mødes, gerne på jeres adresse, og snakke mere i detaljer om, hvad der skal til for at lave jeres film. Efter mødet har vi en grundlæggende forståelse af, hvad filmen skal handle om, og hvordan det kan løses.

Vi giver et tilbud

Vi kommer med vores bud på, hvordan at vi kan løse opgaven, og præcis hvad det vil koste.

Mange tror fejlagtigt at prisen på en film handler om, hvor lang den er, men prisen på en film er mere lig, med den tid som der skal bruges på at producere den.

Vi er passioneret omkring at lave gode film, og vi strækker os gerne for jer, hvis I fx er en NGO med et godt formål.

Visionen i King Productions er at skabe skræddersyed,e film som passer til det formål, som filmen er produceret til, derfor har vi ikke nogen standard priser, men vi vurderer hver opgave fra gang til gang.

Det gør vi, fordi vi mener, at det giver et bedre resultat.

Vi planlægger sammen

Når du har godkendt vores tilbud, så skal vi igang med alt det sjove. Vi tegner et storyboard eller laver en drejebog sammen med jer, og sideløbende planlægger vi det logistiske og tekniske i forhold til filmen.

Produktion

Det er svært at tegne et præcist billede af, hvordan optagelsesforløbet ser ud, det eneste der går igen er et kamera, en fotograf og noget der skal filmes.

Optagelse

I et dokumentar forløb er der typisk en masse ubekendte faktorer, som vi hele tiden skal tilpasse os, så det er med at holde hovedet koldt og batterierne opladt og så ellers nyde forløbet.

Postproduktion

Når vi så har fået det hele i kassen, så skal der redigeres.

Her trækker vi os tilbage for os selv og klipper, laver grafik og finder musik. Når vi så er kommet ud af vores hule, er vi klar til at præsentere jer for det første udkast

Udkast

Når I har modtaget det første udkast, så er det jeres job at vise det til de relevante mennesker i organisationen og vende tilbage med ønsker og kommentarer til forbedringer. Disse leveres i en samlet email.

Rettelser

Når vi har modtaget jeres rettelser, så ændrer vi filmen, så godt vi kan så den bliver helt perfekt.

Fordi at vi startede med at tegne storyboards og drømme sammen, så er vores første udkast som regel så tæt på jeres drøm, at det mest handler om detaljer.

Færdig

Den endelig film bliver leveret til jer på download link, og I kan så bruge den, som I har lyst. Vi hjælper gerne med tips til en god lancering, hvis den for eksempel skal vises på facebook. Eller med teknikken hvis den nu skal vises til en konference eller lign.