Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Referencer

  • filmisk håndværk
  • teknisk dygtighed
  • friskt udtryk
  • gennemarbejdet
  • meget pålidelig
  • kvalitet som er i top
  • forståelse for kundens behov
  • stor kreativ sans
  • smil på læben
  • super service

“Christoffers greb om det filmiske håndværk, hans tekniske dygtighed og kendskab til lyd-/filmeffekter fornemmes klart. Han ser smukke billeder og filmiske muligheder både i små hverdagsbegivenheder og store globale dramaer, historierne formidles i en velkomponeret dramaturgi, og det færdige produkt er med et følsomt og kreativt menneskes signatur. Vi er meget stolte af filmen og begejstrede for at bruge i
vores kommunikationsarbejde.”

Rebekka Steinvig, Leder af Konfirmand Aktion
Danmission

“Christoffer har produceret flere videoer for os, som vi er meget godt tilfredse med. Ofte med et friskt udtryk, som samtidig fremstår fornuftigt og gennemarbejdet. Han er desuden meget pålidelig og behagelig at samarbejde med.”

Astrid Degerbøl, Journalist
Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

“Jeg kan varmt anbefale Christoffer til produktion af reklame- og informationsfilm. Han har produceret to film for BYR GRUPPEN, en film om bygherrerådgivning og eninformationsfilm og energimærkning, de kan begge ses på www.BYR.dk.

Det er spændende og interessant at arbejde sammen med Christoffer og der har været en god og inspirerende dialog/sparring helt fra starten. Christoffer er god til at formidle budskaber igennem film, men
han er også god til at få ”filmsnak” til at være forståeligt for os, der ikke er inde i filmbranche.

Hvis du står overfor at skulle produceret en film, kan jeg anbefale at du kontakter Christoffer, hans priser er meget fornuftige, og han levere kvalitet som er i top”

Rasmus Storgaard
Direktør i BYR Gruppen

“Høj kvalitet, forståelse for kundens behov, arrangement, kreativitet, super service og altid med et smil på læben.”

Andreas Mathew
Event Manager i: “by mathew”

“Jeg har som kunde hos King produktion værdsat overholdelse og fleksibilitet i aftaler, samt en rigtig fin evne til at tune ind på samt fornemme hvilket produkt, jeg som kunde ville have.

Begge produktioner, som Christoffer Thinggaard har stået for, har ramt plet i forhold til at vise essensen i det, produktet havde som mål. Samarbejdet har været ubesværet, vedkommende og personligt på en herlig uhøjtidelig facon. Jeg kommer helt sikkert igen, hvis jeg skal producere flere filmoptagelser i fremtiden.”

Nina Baun
Ældrekonsulent i Samvirkende Menighedsplejer

“Han har helt tydeligt en stor kreativ sans, som han forstår at bruge til at udtrykke værdier, så budskabet går tydeligt igennem.”

Heidi Graugaard Nielsen
Kommunikationsleder i Dansk Oase

“Jeg har gennem flere år haft stor glæde af samarbejdet med King Productions. Alle aftaler bliver overholdt til tiden, og kvaliteten er i top. King Productions indgår altid i en konstruktiv dialog omkring løsninger på de stillede opgaver. Hvad enten det drejer sig om dvd-produktion, podcasts eller YouTube præsentationer, har KP altid gode idéer og input.”

Hans Christian Jochimsen
HansChristianPresents.com

“Jeg har som Network Director i ECPN og Leadership Community Director i Leadership Network været kunde af King Productions, fordi King Productions har en forståelse for videoproduktion, som jeg har brug for.

At kunne sætter billeder og lyd på en ide, skabe en kunstnerisk ramme, stille gode spørgsmål og så ellers bare få videoerne lavet hurtigt og professionelt, har King Productions været gode til. De får min anbefaling.”

Peter Dyhr
Leadership Network